Vesti

Radi se na novoj Zelda igri, A Tears of the Kingdom neće dobiti DLC

Posted on

Nintendo je zvanično najavio da igra “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” neće dobiti DLC. Eiji Aonuma, legendarni producent iza serijala Zelda, objasnio je u intervjuu za Famitsu da oseća da je “iscrpeo sve mogućnosti” u oblikovanju sveta igre Tears of the Kingdom.

Hidemaro Fujibayashi, reditelj igre, složio se i napomenuo da, iako razmišlja o budućnosti franšize Zelda, još uvek nije siguran u kom će pravcu ona krenuti. Aonuma je takođe sugerisao da bi sledeći naslov Zelda mogao ili da se vrati u svet Tears of the Kingdom ili da krene u potpuno novom pravcu.

“Nemamo nameru da izdajemo više sadržaja za ovaj naslov jer verujem da smo iskoristili njegov potencijal,” izjavio je Aonuma. Pojasnio je da je odluka da se ova igra napravi kao nastavak zasnovana na želji da se ponudi novo igračko iskustvo u svetu Hyrule, i da bi slično opravdanje moglo da ih ponovo dovede tamo u budućnosti.

“Bez obzira da li će sledeći deo Zelde biti nastavak ili potpuno nova koncepcija, obećavamo da će ponuditi potpuno novo igračko iskustvo. Tako da, ostanite uz nas,” dodao je.

Ranije ove godine, Zelda: Tears of the Kingdom je lansirana sa masivnom prodajom. Iako su fanovi očekivali sadržaj koji se može preuzeti, s obzirom na to da je prethodna igra Breath of the Wild dobila dodatni sadržaj posle lansiranja, izgleda da to ovog puta neće biti slučaj.

U međuvremenu, Nintendo nastavlja s punim rasporedom budućih naslova za Nintendo Switch, uključujući Super Mario Bros. Wonder, novu WarioWare igru, Super Mario RPG, Luigi’s Mansion 2 i igru usredsređenu oko princeze Peach. Takođe se spekuliše da će kompanija do 2024. godine izdati novu hardversku opremu.

Što se tiče sudbine Kass-a u Tears of the Kingdom, izgleda da će to ostati nerešena misterija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version