Vesti

Kratak teaser igre Projekt Z: Beyond Order

Posted on

Modus Games je otkrio radnu verziju snimaka za Projekt Z: Beyond Order, predstojeću kooperativnu FPS zombi igru smeštenu tokom Drugog svetskog rata. Razvojni studio 314 Arts opisuje Projekt Z kao igru inspirisanu Left 4 Dead, Escape From Tarkov i Fallout Shelter. Osnovni režim igre Projekt Z će omogućiti kooperativnim grupama na PC-u da se upuste u misije sa pričom kako bi prikupili resurse i otkrili tajne nacističke zombi programe. Projekt Z će takođe imati režim preživljavanja gde se igrači suočavaju sa talasima zombija.

Projekt Z je prvi put otkriven u maju 2022. godine kao deo kampanje za prikupljanje sredstava preko Kickstartera. Razvojni tim 314 Arts je postavio cilj od €100,000, ali je Kickstarter otkazan nakon što je prikupljeno samo €35,805, pošto nije bilo verovatno da će se dostići cilj. Međutim, 314 Arts je ostao posvećen projektu i od tada je pronašao izdavača u Modus Games. Fanovi prethodne igre 314 Arts-a, Vengeance, strpljivo čekaju više informacija o Projekt Z.

Sada je napravljeno otkriće za Projekt Z. Kao deo događaja Feardemic Fear Fest 2023, Modus i 314 Arts su podelili novi trejler za Projekt Z koji prikazuje kako se zombi igra razvila. Trejler se fokusira na priču o Projekt Z, koji počinje padom aviona igrača na udaljenom ostrvu pod kontrolom nacista tokom Drugog svetskog rata. Ono što otkrivaju na ostrvu je nacistički plan za naoružavanje zombija koji je ozbiljno krenuo po zlu.

Iako nije jasno koliko od igre koja je prvobitno bila najavljena na Kickstarteru ostaje i šta se od tada promenilo, novi trejler za Projekt Z nagoveštava jednu funkciju koja je zadržana. Originalna najava Projekta Z je obećavala robusne sisteme za izradu predmeta. U novom trejleru postoji naznaka da će igra uključivati podršku za robusnu personalizaciju oružja.

Nažalost, trejler ne ulazi dublje u jednu od najkreativnijih i najzanimljivijih funkcija Projekta Z, njegov Hideout sistem. Hideout je čvorište gde će igrači moći da grade bazu, okupljaju NPC-je i unapređuju oružje i opremu. Trejler se umesto toga fokusira na first-person akciju ubijanja zombija u Projekt Z i ambijent Drugog svetskog rata.

I dalje ima puno toga o Projekt Z za podeliti, izgleda. Ali ovo je dobar način da se počne sa otkrivanjem šta Projekt Z postaje sada kada se 314 Arts udružio sa Modus Games. Neke stvari koje treba pojasniti uključuju da li će Projekt Z biti besplatna igra, koliko će iskustvo nalik na Escape from Tarkov biti u njenom centru i da li i dalje postoje planovi da se iznese na konzolu. Za sada izgleda kao uzbudljiv FPS zombi šuter smešten u Drugi svetski rat sa kooperativnim režimom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version