Vesti

Black Ops 2 Remastered Mape navodno stižu u Call of Duty 2025

Osoba koja curenjem informacija otkriva tajne o igri Call of Duty tvrdi da je planirano da se nekoliko remasterizovanih multiplayer mapa iz Black Ops 2 pojavi u Call of Duty 2025.

Ovaj izvor, poznat kao el_bobberto, otkrio je mnoge detalje ovogodišnjeg Modern Warfare 3, i iako tvrdi da je “veoma verovatno da će se to promeniti u naredne dve godine”, ova tvrdnja može sugerisati da Activision menja svoju strategiju za Call of Duty.

Ovogodišnja igra Modern Warfare 3 je direktni nastavak na prošlogodišnji Modern Warfare 2, što je čini prvim direktnim nastavkom u serijalu koji dolazi jedan za drugim. Kao glavna prodajna tačka Modern Warfare 3, igra će sadržati 16 remasterovanih mapa za više igrača iz Modern Warfare 2 (2009).

Activisionova Call of Duty igra za 2024. godinu, pod kodnim imenom Cerberus, je u razvoju od strane Treyarch Games i, ako je verovati glasinama, može sugerisati da će Activision primeniti istu strategiju i sa serijalom Black Ops. Ako je to tačno, moguće je da Treyarch planira da tada izda i dugo nagađani Zombies Chronicles 2.

Prethodno curenje informacija od strane dataminera RealityUK, donelo je neke slike Call of Duty 2024 u 2022. godini. Slike su dobijene putem Call of Duty Warzone mobilne igre, sa jednom slikom koja prikazuje Lockheed F-117 Nighthawk, penzionisani američki napadački avion predstavljen u oktobru 1983. Ovo curenje informacija je navelo mnoge da spekulišu da će se Call of Duty 2024 bazirati na Zalivskom ratu.

Još je očigledno vrlo rano da se zna šta će Call of Duty 2025 doneti, pa nam ostaje da čekamo i da vidimo da li su ovi leakovi tačni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top