PC

Kancelarija Stalker 2 developera, GSC Game World, oštećena u požaru

Kancelarije razvojnog tima igre Stalker 2: Heart of Chornobyl, GSC Game World, pretrpele su požar.

Kako je izvestio Vortex i objavio na Twitteru @HazzadorGamin, sprat kancelarije razvojnog tima je oštećen u požaru u četvrtak. Iako niko nije povređen, procenjuje se da bi popravke mogle koštati čak 70.000 dolara.

Prema izveštaju, požar se dogodio blizu rezervnih servera za igru, ali trenutno nije jasno da li su neki podaci izgubljeni.

Jedan developer napisao je na Discordu: “To je istina. Srećom, nijedan od zaposlenih ili osoblja kancelarije nije povređen u nesreći.”

Nastavili su da kažu: “Nijedna anomalija, čak ni ‘Burner’, neće nas zaustaviti u našoj potrazi za krajnjim ciljem. Već smo se nosili sa gorim stvarima. Ovo je u redu.”

Nedavno je potvrđeno da će Stalker 2 biti lansiran u prvom kvartalu 2024. godine.

Datum izlaska igre izgleda da je bio neizvestan od ruske invazije na Ukrajinu prošlog februara. U to vreme, GSC Game World je bio smešten u Kijevu, ali se od tada delimično preselio u Češku Republiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top