Vesti

XDefiant odložen zbog odbijanja od strane XBoxa i Playstationa

Nakon što nije dobio odobrenje od PlayStation i Xbox-a, Ubisoft sada cilja da izda xDefiant negde između sredine septembra i sredine oktobra.

Producent Mark Rubin naveo je u nedavnom ažuriranju da je proces sertifikacije za XDefiant na PlayStation i Xbox platformama započeo krajem jula. Međutim, sredinom avgusta postalo je jasno da igra nije dobila potrebna odobrenja, što je odložilo planirani datum izlaska za kraj avgusta.

Ubisoft trenutno rešava pitanja usklađenosti i bagove u igri, sa planovima da ponovo podnese naslov za sertifikaciju za manje od dve nedelje. Ako uspe, igra bi mogla biti izdata od sredine do kraja septembra.

Rubin je dodao da se očekuje da će igra dobiti uslovni prolaz, što će zahtevati Day One Patch. Shodno tome, izlazak bi mogao biti pomeran na rani ili sredinu oktobra.

Rubin je takođe istakao da je njihov pristup izlasku igre netipičan. “U tipičnom scenariju izlaska, unapred bismo planirali i imali definitivan datum izlaska. Ali put kojim smo išli sa ovom igrom bio je sve samo ne tipičan,” rekao je Rubin.

On je objasnio: “Izlaganje nedovršene igre milionima igrača i iskreno slušanje njihovih povratnih informacija nije industrijska norma. Ovo nisu bile samo promotivne smicalice; to su bili pravi testovi. Što se tiče datuma izlaska, ciljamo da pokrenemo ‘što pre možemo’, i nastavićemo da obaveštavamo zajednicu.”

XDefiant, razvijan od strane Ubisoft San Francisco, je besplatan FPS. Prošao je kroz više beta testova ove godine, uključujući zatvorenu betu u aprilu i otvorenu betu u junu. Igra je namenjena za izlazak na PC-ju, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top