PC

Pogledajte 20 minuta gejmpleja iz Assassin’s Creed Mirage

Posted on

FOTO: Ubisoft

Ubisoft je ukinuo embargo za preview igre Assassin’s Creed Mirage, i ispod možete pronaći video koji prikazuje 20 minuta igranja sa PC verzije.

Ovaj video o igranju uključuje gejmplej u svim kostimima, jahanje kamila, međuscene bez spojlera, borbu, sinhronizaciju gledišta, desinhronizaciju i još mnogo toga.

Assassin’s Creed Mirage je omaž serijalu, i posebno oda prvom Assassin’s Creedu. Pozivajući igrače da se urone u prelepi Bagdad iz devetog veka na vrhuncu svog Zlatnog doba, Assassin’s Creed: Mirage će ponuditi iskustvo akcione avanture vođene narativom sa modernim pristupom parkuru, stealthu i ostalim elementima koji su definisali franšizu više od petnaest godina.

Brojni portali su već imali priliku da zaigraju AC Mirage kroz preview koji nam je i doneo ovih 20 minuta gejmpleja, i veliki broj njih je saglasan da je ova igra pravi povratak u neko, barem za vašeg autora, zlatno/prostije doba AC franšize. To je više nego dobar znak.

Koliko znamo, ova nova AC igra će preskočiti Steam pri lansiranju i biće dostupna na Epic Games Store i Ubisoft Connect. I, za one koji se pitaju, Ubisoft još nije podelio svoje zvanične sistemske zahteve za PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version