Vesti

Za vikend stižu novi detalji za najiščekivaniji naslov godine -Marvel’s Spider-Man 2

Posted on

Marvelov Spider-Man 2 je jedna od najiščekivanijih igara za 2023. godinu, a njegovo lansiranje je konačno pred nama. Prva igra Marvelovog Spider-Mana postala je jedna od najboljih ekskluziva za PlayStation 4 kada je objavljena 2018. godine, dok je spin-off naslov Miles Morales poslužio kao igra za lansiranje za PlayStation 5 u novembru 2020.

Ovaj novi nastavak u serijalu trebalo bi da pruži više istog onoga što smo do sada znali i očekivali od serije i zadrži igrače zauzetima do izlaska Marvelovog Wolverinea, koji je verovatno planiran za kraj 2024. godine. Pred njegovo objavljivanje, uskoro će biti novih informacija koje će otkriti mnogo toga što možemo očekivati od najnovijeg naslova Insomniac Gamesa.

Insomniac Games je nedavno održao događaje za štampu u Londonu i Los Anđelesu kako bi predstavio predstojeći Marvelov Spider-Man 2 pred njegov izlazak 20. oktobra. Timovi iz Sonyja i Insomniac Gamesa su se potrudili oko događaja, sa prostorima za štampu zasnovanim na lokacijama iz igre, uključujući salu inspirisanu Coney Islandom sa igrivim karnevalskim igrama i mogućnošću fotografisanja. Takođe je bila i Kravenova soba sa crvenim tepihom, oklopima vitezova i prestolom, kao i soba inspirisana laboratorijom dr Connora.

Detalji sa događaja će biti objavljeni 15. septembra u 8 sati po pacifičkom vremenu/11 sati po istočnom vremenu, što će nam doneti mnogo svežih informacija o tome šta možemo očekivati od igre kada bude lansirana sledećeg meseca. Ako želite da igrate igru odmah po izlasku, sada je odlično vreme da kupite PlayStation 5, jer će biti ekskluzivni naslov za tu platformu. Serija se konačno odmice od PlayStationa 4, sa prvim nastavkom i spin-offom Miles Morales dostupnim za obe konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version