PC

Ghostrunner 2 uz novi trejler dobio igrivi demo koji je dostupan od sada

Tokom najnovijeg PlayStation State of Play, prikazan je novi trejler za Ghostrunner 2 – koji izlazi 26. oktobra. Bio je to kratak i sladak prikaz koji otkriva malo više o tome šta dolazi u naslovu sa temom cyberpunka i hakovanja, a trejler se završio sa napomenom da je trenutno dostupna igriva demo verzija.

Ako jedva čekate da što pre isprobate Ghostrunner 2, onda sada možete pristupiti igrivoj demo verziji. Naravno, nije samo na PlayStation platformi – ali je tokom te prezentacije prikazan trejler.

Ghostrunner 2 je sada dostupan za prednarudžbu, ali u međuvremenu, proverite igrivu demo verziju i steknite utisak o onome što dolazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top