Nintendo Switch

Fanovi ismevaju Mortal Kombat 1 Switch verziju, ali traže i povraćaj novca

Posted on

Mortal Kombat 1 je već nekoliko dana dostupan igračima koji imaju rani pristup, a od danas i za sve ostale, i mnogi su brzo otkrili da njegova Nintendo Switch verzija izgleda malo… čudno.

Čuti da će Mortal Kombat 1 biti dostupan na Switchu zajedno sa PlayStation i Xbox, i da neće biti cloud port, bilo je definitivno prijatno iznenađenje na početku. Naravno, postavljala su se pitanja kako će se igra pokretati, s obzirom da Switch nije najmoćnija konzola. Sada kada su ljudi dobili šansu da je igraju, sigurno je reći da je u većini slučajeva solidan port, ali postoji jedna oblast gde igra deluje malo čudno: lica likova.

Generalno, modeli zaista izgledaju dobro koliko možete očekivati za Switch verziju. Ali kada su u pitanju animacije lica, svi izgledaju malo mrtvo. To je potpuno u domenu neprijatne doline, i kao što možete videti ispod, pretvara Johnny Cagea iz akcione filmske zvezde u nekoga ko je shvatio da nema šta da traži na ovom smrtnom planu i nije uradio ništa sa svojim životom.

Takođe se čini da postoje neki prilično čudni bagovi u Switch verziji, poput likova koji hodaju preko ekrana na potpuno drugačijoj osi jedan od drugog.

Neki koji su videli poređenja između PlayStation i Xbox verzije igre i Switch verzije takođe ne mogu da veruju da sve koštaju 70 dolara, čak idući tako daleko da predlažu onima koji igraju na Switchu da traže povraćaj novca.

Drugi su mislili da grafika nije tako loša, ali su ponekad bili demantovani samom igrom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version