PC

U susret ekspanziji, Cyberpunk 2077 dobio veliki influks igrača

Posted on

Cyberpunk 2077 2.0 je konačno ovde i igrači ga apsolutno obožavaju. Prema svim izveštajima, unelo je novu svežinu u igru koja je već bila na usponu, a za nekoliko dana će postati još bolja. Fanovi ovog naslova nestrpljivo čekaju izlazak Phantom Liberty, prve i jedine ekspanzije za najveći promašaj 2020. godine – i sjajni dragulj 2023. godine.

Sa 2.0 na mestu, konsenzus je da je Cyberpunk 2077 ‘nova igra’ – i zato je CD Projekt naglasio da bi igrači trebali da restartuju svoj napredak kako bi upili sve što ova velika nadogradnja ima da ponudi.

Ako koristimo Steam kao reprezentativan primer, možemo videti kako Cyberpunk 2077 raketno raste u pogledu broja igrača otkako je izbačena nadogradnja 2.0. Prešao je sa vrhunskog broja igrača od oko 14.500 21. septembra, na vrhunac od 169.000 u vikendu za nama – a Phantom Liberty još nije ni stigao.

Cyberpunk 2077 ima jedan od najviših vrhunskih istovremenih brojeva igrača na celoj platformi – bilo je kada se igra pojavila da je premašila više od milion istovremenih korisnika, neverovatan cilj koji svaka igra može postići.

Pozitivno je obogaćujuće videti koliko se dobro Cyberpunk 2077 oporavio, ali je takođe pomalo tužno videti da dolazi do kraja. Sa Phantom Liberty koji će biti isporučen za samo nekoliko dana, opraštaćemo se od Cyberpunk 2077 i gledati napred ka onome što dolazi.

I da, uživajte u odličnom live-action trejleru za Phantom Liberty ekspanziju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version