PC

Cities: Skylines 2 odložen za konzole, PC verzija stiže ove godine

Posted on

Pošto nas je Cities Skylines zasenio 2015. godine sa ekspanzijama koje dodaju nove funkcionalnosti i veću dubinu, sada je na horizontu Cities: Skylines II. Iako će igra i dalje biti dostupna ove godine za PC igrače, igrači na konzolama će morati malo duže da čekaju.

City builder igre poput Cities: Skylines su nekada bili ekskluzivne za PC. Tek u poslednjih nekoliko godina su developeri zaista počeli da shvataju kako da ove igre dobro rade na konzolnim sistemima. Cities: Skylines 2 će i dalje biti objavljen na planirani datum, 24. oktobra, za PC, ali oni koji čekaju verzije za Xbox ili PlayStation će morati malo duže da čekaju.

Verzije Cities: Skylines 2 za Xbox Series X/S i PS5 su odložene za proleće 2024. godine. U najavi, Paradox je rekao: “Gradonačelnici! Naporno radimo na pripremi igre za izlazak. Shvatili smo da nam je potrebno više vremena da dostignemo kvalitativne ciljeve koje smo postavili za konzolu. Želimo da pružimo najbolje iskustvo našim igračima, ažuriramo prozor za izlazak za Xbox & PS5 na proleće 2024.”

Cities: Skylines 2 se razvija isključivo za platforme sledeće generacije. Očekujemo ažuriranje o izlasku igre na konzoli oko marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version