PC

Marvel’s Avengers zvanično zauvek uklonjen iz prodavnica

Posted on

Ranije 2023. godine, Square Enix je najavio da će njihova igra Marvel’s Avengers biti uklonjena iz digitalnih prodavnica nakon samo dve i po godine na tržištu, potvrđujući činjenicu da live-service naslov nije uspeo da privuče fanove na način na koji je izdavač nadao. Samo tri godine nakon svog lansiranja, Marvel’s Avengers više nije dostupan za kupovinu – završavajući svoj životni ciklus sa manje nego sjajnim nasleđem.

30. septembar je obeležio poslednji dan kada se Marvel’s Avengers mogao kupiti digitalno, a sada kada smo u oktobru, AAA naslov koji je objavio Square Enix više se ne može kupiti ni na jednom digitalnom prodajnom mestu na PC-u, PlayStation-u i Xbox-u.

Vest o njegovom uklanjanju je potvrđena još u januaru i tako su oni koji su planirali da ga kupe imali dovoljno vremena da to učine. Ipak, činjenica da igra velika kao Avengers više ne može biti kupljena samo nekoliko godina nakon svog lansiranja ostaje pomalo iznenađujuća.

Ako već posedujete igru, još uvek ćete moći da pristupite gotovo svom sadržaju, uključujući solo i multiplayer; događaje sa ograničenim vremenom; i operacije. Međutim, služba za korisnike sada je zvanično prestala sa radom.

Govoreći o kraju svog života, tim za razvoj Marvel’s Avengers rekao je: “Hvala svim našim igračima što su se pridružili nama u ovim avanturama i što su nam dozvolili da ispričamo naše priče sa Marvel junacima. Za sve one koji se još nisu pridružili nama, nadamo se da ćete iskoristiti ovu poslednju šansu da se pridružite najmoćnijim herojima Zemlje zajedno sa svojim prijateljima. Zapamtite: dobro nije nešto što jeste; to je nešto što radite.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version