Vesti

The Game Awards 2023 potvrđen!

Tokom proteklih godina, The Game Awards se uzdigao da postane jedan od vodećih godišnjih događaja u igrama, sa ceremonijom koju vodi Geoff Keighley koja kombinuje nove najave uz proslavu proteklih 12 meseci u igrama. Kako se očekivalo, The Game Awards će se vratiti ove godine, sa planiranim početkom 7. decembra.

Objavivši na Twitteru, kreator The Game Awards Geoff Keighley objavio je sliku koja potvrđuje da će izdanje The Game Awards-a za 2023. godinu biti održano 7. decembra – gotovo tačno godinu dana nakon prošlogodišnje ceremonije.

Inicijalno započet kao relativno skroman događaj, The Game Awards je uspeo da raste veći i impresivniji sa svakom iteracijom – kako u pogledu najavljenih igara, tako i ukupne gledanosti.

Od svog prvog događaja 2014. godine, The Game Awards je video kako ukupna gledanost raste iz godine u godinu, sa prvim šouom koji je privukao ukupnu publiku od 1,9 miliona – a šou iz 2022. godine je imao preko 100 miliona gledalaca.

S obzirom da je 2023. godina verovatno jedna od najboljih godina za igre u skorijoj prošlosti, The Game Awards 2023 će sigurno imati mnogo toga za proslaviti – i nadamo se mnogo toga za najaviti.

Obzirom na činjenicu da su nedavni šouovi koje je vodio Keighley patili od nesrećnog broja upadača koji su uspeli da se uvuku na scenu tokom ključnih trenutaka, nadamo se da će obezbeđenje ovogodišnjeg događaja biti pojačano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top