PlayStation 5

Evo kako izgledaju stari PS5 i PS5 Slim “rame uz rame”

FOTO: Sony

Korisnik Reddita je napravio uporedive slike veličine da bi pokazao koliko je manji novi ‘slim’ PlayStation 5.

Sony je zvanično najavio novi, manji model PS5 ove nedelje, koji će biti dostupan u standardnom i digitalnom izdanju.

Prema Soniju, nova PS5 konzola je smanjena za više od 30% po volumenu, a po težini za 18% i 24% respektivno u poređenju sa trenutnim modelom.

Međutim, iako je Sonijeva najava došla sa informacijama o dimenzijama novih modela, nije pružila vizuelno poređenje da bi pokazala koliko je manja od modela PS5 koji se lansirao.

Da bi pomogao u ovome, korisnik Reddita NatureCertain je postavio svoje sopstvene slike, sa 3D modelima napravljenim prema dimenzijama koje je zvanično obezbedio Sony.

Galerija, koja se sastoji od pet slika i može se videti ispod, pokazuje stare i nove modele PS5 jedan pored drugog, demonstrirajući jasnu razliku u veličini.

Novi dizajn sadrži četiri odvojene poklopne ploče, gornji deo ima sjajni izgled, a donji deo je mat.

Pokretanje ovog novog modela će biti u novembru u SAD pre nego što se proširi na ostale delove sveta tokom narednih meseci, novi model će doći sa 1TB skladišnog prostora za oba izdanja.

Preporučene maloprodajne cene za novi PS5 model su sledeće:

  • PS5 sa Ultra HD Blu-ray disk drajvom – $499.99
  • PS5 Digitalno izdanje – $449.99 / €449.99 / £389.99
(klik na sliku za uvećanje)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top