PlayStation 5

Zvanično predstavljen PS5 Slim! Izlazi ove godine

Dok su prethodne glasine ukazivale da će ove godine biti najavljen redizajnirani PS5 sa tanjim kućištem, nedostatak najave tokom leta navelo nas je da verujemo da će ova nova konzola možda preći u 2024. godinu. To nije slučaj, jer je Sony, izgleda nasumično, danas predstavio novi PS5.

Iako se zvanično ne zove PS5 Slim, ovaj sistem je zaista tanji PS5 model. Baš kao što je procurelo ranije ove godine, ovaj redizajn ima nove proreze na strani kućišta i disk drajv je odvojiv. To omogućava kupcima da u početku uštede novac tako što će kupiti PS5 Digital Edition, a zatim dodati disk drajv kasnije ako je potrebno. Ujedno, Slim model zauzima oko 30% manje prostora i lakši je za oko 20% u odnosu da “starije” modele.

Dodatak za disk drajv koštaće 79,99 dolara u SAD. Pored toga, konzola će imati 1TB skladištenja u verzijama sa disk-drajvom i digitalnim verzijama.

Novi PS5 se lansira ove praznične sezone, po ceni od 500 dolara za verziju sa disk drajvom i 450$ za Digital Edition.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top