PC

Shadow of the Erdtree DLC za Elden Ring verovatno izlazi u februaru

Posted on

Odmah na početku ove godine, FromSoftware je potvrdio svoje planove za proširenje Elden Ring priče, pod nazivom ‘Shadow of the Erdtree’. Od tada čekamo više informacija i izgleda da je puno otkrivanje iza ugla.

Prema YouTuberu Ziostorm, koji je u prošlosti imao tačne informacije od FromSoftware, proširenje za Elden Ring trebalo bi biti prikazano na The Game Awards u decembru, sa novim trejlerom i datumom izlaska početkom 2024. godine. Konkretnije, tvrdi se da će DLC postati dostupan 5. februara, baš na vreme za dvogodišnjicu Elden Ring.

Elden Ring je prvi put pravilno predstavljen 2021. godine na Geoff Keighley’s Summer Game Fest. S tim u vidu, ne bi bilo iznenađujuće videti da Keighley pravi drugo otkrivanje na The Game Awards, posebno nakon što je Elden Ring osvojio prestižnu GOTY nagradu na njegovom prošlogodišnjem spektaklu.

Trenutno se malo zvanično zna o Shadow of the Erdtree, ali ako se igra izdaje početkom 2024. godine kako je prijavljeno, onda ne bi trebalo dugo da čekamo pravi izveštaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version