PC

Avatar: Frontiers of Pandora i dalje u planu za izlazak u decembru

Posted on

Ubisoft već godinama radi na svojoj igri Avatar, ali se datum izlaska sada brzo približava. Iako se decembarski datumi izlaska AAA igara često smatraju neizvesnim zbog redovnih odlaganja, izgleda da će Ubisoft zaista ispuniti planirani datum izlaska za Avatar: Frontiers of Pandora.

Prema Insider Gamingu, gejmplej i impresije za Avatar: Frontiers of Pandora će konačno biti dostupni sledeće nedelje. Ovo sledi nakon nedavnog medijskog događaja, na kojem su pozvani gosti mogli da igraju igru tri sata, istražujući glavnu misiju i nekoliko sporednih zadataka.

Obično se ovakvi događaji odvijaju nekoliko meseci pre izlaska igre, pružajući medijima priliku da probaju igru pre slanja recenzentskih kopija bliže lansiranju. S tim u vidu, ovo je dobar znak da će Avatar: Frontiers of Pandora ispuniti svoj datum izlaska, iako za izvršne direktore Ubisofta može i dalje postojati iskušenje da ga odgurnu u mirniji period poput Q1 2024.

Avatar: Frontiers of Pandora je igra samo za sledeću generaciju, koja se objavljuje za PC, Xbox Series X/S i PS5. Igra bi trebalo da bude lansirana 7. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version