PC

Elder Scrolls 6 će imati isti sistem levelovanja kao Skyrim

Posted on

The Elder Scrolls 6 je u razvoju u Bethesda već duži period, a fanovi su željni da saznaju sve što mogu o igri. Iako ništa zvanično nije došlo od samog developera, postoje neke naznake šta će igra imati zahvaljujući bivšem zaposlenom u studiju. Prema bivšem direktoru dizajna u Bethesdi, The Elder Scrolls 6 će preneti isti sistem napredovanja iz The Elder Scrolls 5: Skyrim.

Bruce Nesmith, koji je radio na Skyrim i Starfield igrama pre nego što je napustio Bethesda 2021. godine, razgovarao je za Youtube kanal Minnmax i rekao da će nova igra “apsolutno” imati isti sistem.

Vredi napomenuti da, pošto Nesmith više nije u Bethesda Studios, ne može garantovati da će ta funkcija biti deo nove igre. Pogotovo sa igrom koja je tako rano u razvoju. Međutim, ako neko tako visoko kao Nesmith kaže da se nešto vraća, vredi ga poslušati.

Iako je prvi put najavljena još 2018. godine, The Elder Scrolls 6 se ne očekuje pre 2026. godine “najranije”. Takođe je malo verovatno da će igra biti dostupna za PlayStation platformu kada se objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version