PC

Prva ekspanzija za Diablo 4 nosi naziv Lord of Hatred

Posted on

Blizzard je već potvrdio planove za najmanje dva Diablo IV proširenja. Kampanja osnovne igre već nam je dala mnogo nagoveštaja o tome gde će priča ići dalje, ali sada zahvaljujući naporima dataminera, imamo neke potvrde.

Blizzard je nedavno izdao novu tehničku alpha verziju Diablo 4 za testere igre i baš kao uoči izlaska originalne igre, detalji su izvučeni i procurili. YouTuber Ybubaka je bio prvi koji je detaljno opisao curenje informacija, koje izgleda potvrđuje da će se prvo proširenje za Diablo 4 zvati “Lord of Hatred”.

Ako ste već igrali glavnu kampanju Diablo 4, trebalo bi da znate šta ovo znači. Mephisto se ističe u kampanji, ali se pojavljuje samo kao govoreći vuk, koji želi da se udruži sa glavnim likom kako bi uhvatio Lillith. Mephisto je takođe poznat pod imenom Lord of Hatred, tako da nije potrebno reći da će on biti glavni negativac proširenja.

Proširenje će navodno uvesti novu klasu poznatu kao Spiritborn i dodati region Kurast sa mape Diablo 2, koji će biti ključna postavka u priči proširenja.

Bilo je još nekoliko istaknutih likova iz Diabla koji se još nisu pojavili u Diablo 4, tako da ima puno opcija za buduća proširenja.

Prvo proširenje za Diablo 4 neće stići do negde u 2024. godini. U međuvremenu, Blizzard vraća igrače sa drugom sezonom sadržaja za Diablo 4, koja je učinila sakupljanje plena i levelovanje bržim i prijatnijim iskustvom. Očekujemo još jednu ili dve sezone pre nego što prvo proširenje za Diablo 4 izađe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version