PC

Max Payne Remake izdanja ulaze u produkciju

Prošle godine, Remedy je postigao dogovor sa Rockstarom, omogućavajući studiju da napravi remake prve dve Max Payne igre, koje je originalno razvio Remedy. Sada, više od godinu dana kasnije, Remedy je pružio ažuriranje, potvrđujući da su igre spremne za ulazak u produkciju.

Remedy je prilično dobar kada je reč o pružanju ažuriranja investitorima o projektima koji su u razvoju. U najnovijem izveštaju za investitore, Remedy je dao ažuriranja o svim svojim predstojećim projektima. Za početak, projekat za remake Max Payne 1 & 2 napredovao je do ‘spremnosti za produkciju’, što znači da je projekat prošao kroz preprodukciju, definisani su opseg i principi dizajna i sada mogu da formiraju tim za stvaranje igre.

Nastavak Control je takođe u izradi, ali je još uvek u fazi dokazivanja koncepta, sa malim timom developera koji prototipiziraju ideje za sledeću igru i utvrđuju osnovu. Izgleda da se očekuje da će Control 2 ostati na ovoj tački “narednih nekoliko kvartala”, pa će proći prilično vreme pre nego što vidimo ovu igru.

Pored svojih uobičajenih igara za jednog igrača, Remedy takođe eksperimentiše sa idejama za multiplayer u Project Condor i Project Vanguard. Condor će biti igra fokusirana na kooperativnu igru i sada je spreman da pređe u punu produkciju. Vanguard, s druge strane, je još uvek u fazi dokazivanja koncepta, ali bi trebao biti spreman za produkciju sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top