PlayStation 5

God of War Ragnarok DLC će biti najavljen ove godine – Glasine

Novi izveštaj tvrdi da će DLC za God of War Ragnarök biti najavljen kasnije ove godine, potencijalno na The Game Awards.

Vest dolazi zahvaljujući španskom izdanju Areajugones, koje je ranije izveštavalo sa tačnim curenjima informacija. Prema izdanju, vest dolazi od “izvora bliskih Soniju” koji tvrde da bi DLC mogao doći kao svoja samostalna igra, nešto slično Spider-Man Miles Morales. Izveštaj navodi da njegovi izvori nisu sigurni kako će se DLC najaviti, ali teoretiše da svi znaci ukazuju na najavu na ovogodišnjem The Game Awards.

The Game Awards će biti uživo 7. decembra 2023. godine, i obično sadrži nekoliko velikih najava i otkrivanja iz industrije.

Glasine o DLC-u za God of War Ragnarök su bile rasprostranjene poslednjih nekoliko meseci, a sada sa tvrdnjom Areajugones, to daje težinu glasinama.

God of War Ragnarök je dobio univerzalno priznanje po svom izlasku i do septembra 2023. godine prodato je 11 miliona jedinica.

Sony još uvek nije zvanično najavio nikakvu spin-off igru ili DLC za God of War Ragnarök.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top