PlayStation 5

Gran Turismo 7 sa novim apdejtom nudi split-screen mod za 4 igrača

Posted on

Prethodno se šuškalo da će Gran Turismo 7 dobiti ‘Veliko’ ažuriranje u nekom trenutku ove nedelje. Sada je Polyphony Digital zvanično najavio ‘GT7 Spec II’ – donoseći split-screen za 4 igrača, nekoliko automobila i mnogo više.

Najavivši to na svom blogu, tim iz Polyphony Digital je rekao: “Otkako je debitovao 4. marta 2022. godine, Gran Turismo 7 je bio na nezaustavljivom putu evolucije, konstantno pomera granice kada je u pitanju pružanje realističnih vozačkih iskustava entuzijastima igara. Sada se pripremite za ono što bi moglo biti najepskije ažuriranje od svih, kada verzija ‘Spec II’ (Ažuriranje 1.40) stigne 2. novembra 2023. godine.”

Već je bilo poznato da će ažuriranje doneti 7 novih automobila – čiji se spisak može naći OVDE – ali pored toga, ažuriranje dodaje:

Sa svakom sledećom zakrpom, Gran Turismo 7 je postajao sve bolji i bolji. Spec II predstavlja do sada najveće ažuriranje, a zahvaljujući stvarima poput GT Sophy i split-screena, ovo besplatno ažuriranje zaista deluje transformativno. Potpuni detalji o svim promenama i dodacima mogu se naći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version