PC

Fortnite popularniji nego ikad! Postavio novi rekord po broju igrača

Posted on

Fortnite je objavio da je oboren rekord igrača sa 44,7 miliona igrača koji su igrali igru u jednom danu.

Tim se oglasio na Twitteru da je 4. novembra 2023. godine igru igralo 44,7 miliona igrača i ukupno je bilo 102 miliona sati igranja.

Vest dolazi nakon što je objavljeno da je igra 3. novembra imala preko 5 miliona igrača koji su igrali istovremeno.

Na Twitteru, Fortnite profil je rekao, “Oduševljeni smo odzivom na #FortniteOG. Juče je bio najveći dan u istoriji Fortnitea sa preko 44,7 MILIONA igrača koji su se priključili i 102 MILIONA sati igre. Svima igračima Fortnitea, OG i novim, HVALA VAM!”

Nova sezona počela je 3. novembra, a uključuje originalnu mapu iz Poglavlja 1 zajedno sa klasičnim oružjem i predmetima.

Ne izgleda kao da će Fortnite usporiti uskoro, posebno nakon što je mapa za Chapter 5 već procurila na internetu i leakeri su otkrili da bi saradnja Fortnite x LEGO mogla da uključi ‘sistem za generisanje nasumičnog terena’.

Dok trenutni rekord za igrače koji igraju istovremeno i dalje stoji na masivnih 12,3 miliona za Fortnite x Travis Scott događaj u igri, novi rekord za ukupan broj igrača tokom dana je još jednom dokazao da je nostalgija kralj.

To nije nešto što samo Fortnite koristi, s obzirom da Call of Duty’s Modern Warfare 3 ove godine vraća sve originalne mape iz Modern Warfare 2 (2009).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version