PC

Prikazano 20 minuta gejmpleja iz Suicide Squad igre

Posted on

Nakon što su stvorili kritički hvaljenu trilogiju Batman Arkham, sledeći naslov studija Rocksteady najavljen je kao Suicide Squad: Kill the Justice League. Iako je konceptualno cool ideja, prikaz gameplay-a ovog naslova ostavio je mnogo toga da se poželi – što je na kraju dovelo do masivnog odlaganja. Sada se tim vraća da pokaže na čemu su radili, objavljujući svoju prvu epizodu u novoj video seriji pod nazivom ‘Suicide Squad Insider’.

U trajanju nešto kraćem od 20 minuta, Epizoda 01 Suicide Squad Insider “detaljno se bavi glavnom pričom Suicide Squad: Kill the Justice League, mehanikama kretanja Squada i pogledom na svet Metropolisa.”

Na osnovu formata imena epizode, izgleda da ćemo dobiti najmanje 10 epizoda u ovoj seriji, koje pokrivaju mnoštvo detalja. Zanimljivo je videti kako tim u Rocksteadiju priča o Suicide Squad: Kill the Justice League, posebno u svetlu mnogih kritika koje su fanovi izneli nakon prvobitnog prikaza gejmpleja u februaru ove godine.

Iako još uvek ne znamo tačno kada će se emitovati epizoda 2, tim je otkrio da će sledeći ulazak u ovoj seriji prikazati “više gejmpleja, mehanike borbe i kako da se borite protiv neprijatelja na svoj jedinstveni način.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version