Vesti

I Starfield fanovi se slažu da igra ne zaslužuje nominaciju za GOTY

Posted on

Lista naslova koji će se boriti za titulu Igre godine na ovogodišnjom Game Awards ceremoniji objavljena je protekle nedelje i ne uključuje Starfield. Pomalo iznenađujuće, jedna strana koja ne izgleda šokirano ili uvređeno zbog izostavljanja ovog Bethesda RPG-a je njena posvećena Reddit zajednica.

Dok su se Baldur’s Gate 3 i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom našli u finalnoj listi od šest igara za nagradu – uz Alan Wake 2, Marvel’s Spider-Man 2, Super Mario Bros. Wonder i Resident Evil 4 Remake – Starfield nije. Ipak, igra će imati neko prisustvo na šouu, budući da je nominovana za nagradu za najbolju RPG igru.

Na Starfield subredditu, vest da se Bethesdina dugo očekivana avantura u svemiru neće boriti za titulu GOTY 2023 izazvala je zanimljivu reakciju fanova. Brojni su podelili misli slične priznanju korisnika InitialQuote000: “Stvarno uživam i volim Starfield, ali (nisam) previše iznenađen”, ili su istakli da je ovogodišnje polje GOTY prilično natrpano.

U međuvremenu, drugi su bili malo oštriji u svojoj proceni trenutnog stanja igre. “Starfield se ne može porediti ni sa jednom od tih igara”, tvrdio je jedan korisnik, “Frustrirajuće je neravnomerno, puno polupečenih sistema i neispunjenih kvestova. Čak ni osnovno ‘divljenje’ putovanju kroz svemir ne isporučuje.

“Nadamo se da će im ovo biti buđenje”, rekao je drugi o Bethesdi, “Igra ima sjajnu osnovu, ali trend sečenja i pojednostavljenja mehanika nastavlja da ubija imerziju u BGS igre. Jedini sistem sa nekom dubinom u Starfieldu je izgradnja brodova.”

Kada je reč o tome koji naslov zapravo očekuju da će osvojiti titulu GOTY 2023. godine, mnogi igrači su izabrali Baldur’s Gate 3 kao svog favorita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version