PC

Nova Walking Dead igra je još jedan kandidat za najgore ocenjenu igru godine

Posted on

Ah, evo nas opet. The Walking Dead Destinies je još jedna igra izdana sa greškama koje je čine neigrivom, užasnim sinematicima i grafikom koja se muči da parira Rise of Kong.

Internet je u poslednjih 24 sata bio pogođen vrtlogom klipova iz The Walking Dead Destinies, a kupci su izrazili svoje frustracije.

Jedan od najgorih delova igre na koje su ljudi ukazali su njeni statični sinematici, gde su likovi u pozicijama zamrznutog kadra tokom celog trajanja.

Evo jednog klipa koji je nedavno postavljen na Twitter:

Filmske sekvence nisu jedina kritika, ni sama igra se ne dopada igračima, a jedan igrač kaže da je “ubeđen da je to složena šala developera”.

Ono što je zanimljivo kod igre, međutim, je njen izdavač, GameMill Entertainment.

Ako niste upoznati sa GameMill, oni su nedavno objavili ono što je opisano kao jedna od najgorih igara 2023. godine, Rise of Kong.

Prema tvrdnjama develpera iza Rise of Kong, dobili su samo oko godinu dana vremena za razvoj, pa ostaje da se vidi da li su oni bili pod pritiskom i za The Walking Dead Destinies.

Ali sa dva užasna lansiranja igara u roku od nekoliko meseci, jasno je da nešto nije u redu.

The Walking Dead Destinies označava još jedno užasno izdanje igre ove godine, sa igrama poput Rise of Kong i The Lord of The Rings Gollum koje su takođe u trci za prvo mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version