PC

PEGI otkrio da je Dragon’s Dogma 2 zakazan za mart 2024. godine

Posted on

U poslednjih nekoliko nedelja, videli smo neke pozitivne znake da je Capcomov dugo očekivani naslov, Dragon’s Dogma 2, mnogo bliže izlasku nego što se očekivalo. Igra je bila igriva na Tokyo Game Show u septembru, a kasnije ovog meseca dolazi prikaz posvećen igri. Sada možda imamo ideju šta Capcom planira da objavi, jer je evropski odbor za ocenjivanje video igara možda upravo procureo datum izlaska igre.

Capcom je već izjavio da ima planiran veliki izlazak za prvi kvartal 2024. godine, pre kraja fiskalne godine. Sada se čini da će ova misteriozna igra zaista biti Dragon’s Dogma 2. Kako je primetio Wario64, PEGI je ocenio igru i u svom spisku je naveo datum izlaska kao 22. mart 2024. godine. Da je ovo bio privremeni datum, verovatno bi bio postavljen kao 31. mart.

Capcom će najverovatnije otkriti datum izlaska tokom 15-minutnog prikaza zakazanog za 28. novembar. Takođe možemo očekivati novi pogled na gameplay i uvid u funkcije igre i osnovnu priču.

Na osnovu onoga što smo do sada videli u trejlerima, druga Zmajeva Dogma će biti slična prethodnom naslovu, sa unapređenom borbom, boljom grafikom i jedinstvenim sistemom za partije. Scenariji i okruženja se poklapaju sa onima iz Dragon’s Dogma, ali bolja grafika daje veću vizuelnu privlačnost. Dakle, ako vam se svidela prethodna igra, trebali biste barem da je probate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version