PC

The Day Before dobio vremena kada zvanično postaje dostupan

Posted on

The Day Before je bio u centru mnogih diskusija ove godine. Igra je jednom bila igra na prvom mestu po wishlistu, ali nakon nekoliko odlaganja i problema sa zaštitnim znakovima, mnogi su počeli da se pitaju koliko je ova igra stvarna. Sada izgleda da studio želi da to reši, najavljujući tačno vreme otključavanja igre pred lansiranje sledećeg meseca.

Ako sve ide po planu, The Day Before će konačno postati dostupan 7. decembra na Steamu. Survival MMO će imati globalno vreme lansiranja, što znači da će se otključati istovremeno širom sveta, a ne u ponoć na dan izlaska u lokalnom vremenu vaše regije. To takođe znači da nećete moći da otključate igru ranije koristeći VPN da biste prevarili sistem.

U Velikoj Britaniji, gledamo vreme otključavanja igre u 18:00 GMT, što se prevodi na 19:00 u zapadnoj Evropi, 13:00 Eastern i 10:00 Western u SAD, 15:00 u Južnoj Americi, 3:00 8. decembra u Tokiju i 5:00/7:00 8. decembra u Australiji i Novom Zelandu,

Igra će biti Early Access pri lansiranju i obećava veliki otvoreni svet u kojem se igrači mogu udružiti, dok sakupljaju plen, utvrđuju zgrade i odolevaju pretnji zombija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version