PC

RoboCop: Rogue City je najuspešnije lansiranje za izdavača Nacon

Posted on

Ova godina je bila zanimljiva za izdavača Nacon, s obzirom da je francuska kompanija lansirala verovatno jednu od najgorih igara godine pod nazivom The Lord of the Rings: Gollum. Međutim, izdavač je takođe izdao svoju najuspešniju igru ikada, sa RoboCop: Rogue City koji je postao “najbolje lansiranje” Nacona.

Izdavač Nacon je putem saopštenja za štampu objavio da je nedavno izdana igra RoboCop: Rogue City uspela da ostvari najbolje lansiranje u istoriji izdavača, rekavši:

“Sa 92% pozitivnih recenzija na Steam platformi, igra je osvojila 435.000 igrača u roku od 2 nedelje, i sakupila 2,7 miliona aktivnih sesija.”

Govoreći o ovom uspehu, Alain Falc – izvršni direktor Nacona – rekao je “RoboCop: Rogue City je premašio naša očekivanja, i postigao pravi podvig što se tiče NACON-a. Zaista smo ponosni što smo mogli da radimo sa studiom Teyon na ovoj igri koju su kreirali i za koje su se zalagali ljubitelji RoboCopa. Takođe bih želeo da se zahvalim MGM-u na poverenju koje su nam ukazali tokom ove saradnje, kao i svim igračima koji su doprineli da ovo izdanje postane takav veliki uspeh.”

Iako je Rogue City dočekan sa mešovitim kritikama od strane kritičara, igra je doživela ogroman uspeh među fanovima franšize, sa igračima koji hvale pažnju igre prema detaljima i poštovanje prema istoriji RoboCopa.

U svetlu katastrofalnog neuspeha The Lord of the Rings: Gollum, ohrabrujuće je videti da nisu svi licencirani napori Nacona bili promašaji – posebno s obzirom na to koliko je prošlo od poslednje RoboCop igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version