PC

Rockstar rebrendirao Social Club lanser u susret GTA 6 najavi

Lansiran još daleke 2008. godine zajedno sa GTA IV, Rockstar Games Social Club je ponudio “novu web stranicu koja [proširuje] iskustvo u Grand Theft Auto IV i svih budućih naslova Rockstar Games”. Od tada se koristi za igre poput GTA V i Red Dead Redemption 2. Međutim, čini se da se usluga obnavlja pred zvaničnu najavu Grand Theft Auto VI – sada poznatog kao ‘Rockstar Games Platform’.

Korisnik ResetEra ‘dex3108’ je otkrio da je Rockstar nedavno ažurirao Social Club sajt, uklonivši sve reference na prethodno ime i zamenivši ga sa ‘Rockstar Games Platform’. Jedina preostala referenca na social club sada je u URL-u web stranice.

Iako nije dat razlog za ovu promenu, sasvim je jasno da se to radi u iščekivanju nadolazećeg GTA 6, koji će konačno biti otkriven početkom decembra.

Trenutno, funkcionalnost web stranice ostaje onakva kakva je uvek bila, omogućavajući igračima da prate svoje statistike; dele screenshotove; kreiraju ekipe i još mnogo toga.

Sa ovim preimenovanjem, međutim, biće zanimljivo videti koju novu funkcionalnost studio planira za ‘Rockstar Games Platform’ kada se GTA 6 objavi – nadamo se negde sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top