PC

Rockstar rebrendirao Social Club lanser u susret GTA 6 najavi

Posted on

Lansiran još daleke 2008. godine zajedno sa GTA IV, Rockstar Games Social Club je ponudio “novu web stranicu koja [proširuje] iskustvo u Grand Theft Auto IV i svih budućih naslova Rockstar Games”. Od tada se koristi za igre poput GTA V i Red Dead Redemption 2. Međutim, čini se da se usluga obnavlja pred zvaničnu najavu Grand Theft Auto VI – sada poznatog kao ‘Rockstar Games Platform’.

Korisnik ResetEra ‘dex3108’ je otkrio da je Rockstar nedavno ažurirao Social Club sajt, uklonivši sve reference na prethodno ime i zamenivši ga sa ‘Rockstar Games Platform’. Jedina preostala referenca na social club sada je u URL-u web stranice.

Iako nije dat razlog za ovu promenu, sasvim je jasno da se to radi u iščekivanju nadolazećeg GTA 6, koji će konačno biti otkriven početkom decembra.

Trenutno, funkcionalnost web stranice ostaje onakva kakva je uvek bila, omogućavajući igračima da prate svoje statistike; dele screenshotove; kreiraju ekipe i još mnogo toga.

Sa ovim preimenovanjem, međutim, biće zanimljivo videti koju novu funkcionalnost studio planira za ‘Rockstar Games Platform’ kada se GTA 6 objavi – nadamo se negde sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version