PC

Assassin’s Creed Syndicate je besplatan za PC igrače

Posted on

Assassin’s Creed igre su se dosta promenile tokom godina, prelazeći sa manjih akcionih igara otvorenog sveta na masivne RPG igre sa veličinama mapa koje se podudaraju. Poslednja ‘klasična’ igra u serijalu, Assassin’s Creed Syndicate, nije dobro primljena na lansiranju zbog zamora od franšize, ali ako sada osećate nostalgiju za povratkom na staru formulu serijala, možete sada besplatno preuzeti igru na PC-u.

Assassin’s Creed Syndicate je postavljen u Londonu 1800-ih godina, sa blizancima asasinima Jacobom i Evie Frye u poteri za zaustavljanje templara. Postoji lep miks istorijskih događaja sa Ubisoftovim proverenim fiktivnim obrtima. Sa modernom PC opremom i mnogo zakrpa, igra sada radi mnogo bolje nego na lansiranju.

Od sada do 6. decembra, Assassin’s Creed Syndicate je besplatan za preuzimanje na Ubisoft Connect, tako da to možete uraditi putem aplikacije ili preko weba. Kada ga preuzmete, igra će biti vaša zauvek, tako da možete da se uključite kad god želite. Ako se ispostavi da mrzite priču ili okruženje, pa bar niste izgubili novac pokušavajući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version