PC

Destiny 2: The Final Shape ekspanzija i zvanično odložena

Pre nekoliko meseci, izvori su ukazali da Bungie odlaže izlazak Destiny 2: The Final Shape. Sada, nakon što je studio proveo nešto više vremena prikupljajući prednarudžbine, konačno je potvrdio odlaganje, pomerajući igru sa februara na letnje mesece.

Ekspanzija je prvobitno trebala biti objavljena u februaru 2024. godine, tačno godinu dana nakon Lightfall. Međutim, završetak desetogodišnjeg narativa nije lak zadatak i Bungie traži više vremena da pripremi novi sadržaj. Kao rezultat toga, ekspanzija je sada odložena za 4. jun 2024. godine.

Bungie neće ostaviti igrače bez ičega da rade početkom 2024. godine. Ove nedelje počinje Season of the Wish, koji će premostiti deo jaza između Lightfall i nove ekspanzije. Dodatno, u aprilu, Bungie će pokrenuti “Into the Light”, događaj koji traje dva meseca i koji će “pripremiti Guardians za njihovo putovanje u Traveller”.

Bungie je imao dosta problema ove godine, sa Lightfall koji nije ispunio očekivanja i Destiny 2 koji je izgubio značajan broj igrača, što je dovelo do otpuštanja u studiju. Takođe je prijavljeno da je nova Bungie igra, Marathon, skliznula na 2025. godinu nakon što je prvobitno bila planirana za izlazak 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top