PC

Nier: Automata dobija nastavak

Prošlo je šest godina od kada je Nier: Automata ugledao svetlost dana. Igra je bila hvaljena kao delo kreativnog genija, Yoko Taroa, i izrodila je anime seriju, pozorišnu predstavu i uspešnu liniju robe, uključujući figurice. Uprkos visokim pohvalama, još uvek nismo čuli o nastavku, ali to bi trebalo da se promeni uskoro.

U intervjuu sa japanskim sajtom, 4Gamer, producent Nier, Yosuke Saito, potvrdio je da Yoko Taro još uvek radi na serijalu. Zapravo, Saito i Taro sada rade na “odvojenom” Nier projektu i biće otkriven negde sledeće godine. S obzirom na uspeh Nier Automata, sigurno je pretpostaviti da bi otkrivanje nastavka bilo sačuvano za jedan od većih događaja u igrama tokom godine, poput E3, ili možda Tokyo Game Show.

Nažalost, to su sve informacije koje imamo za sada, ali to bi trebalo da bude dobrodošla vest za fanove Nier igara. Franšiza je počela kao nišna, sa prvim igrama koje su postigle manji nivo uspeha. Međutim, Nier: Automata je temeljno promenio stvari, sa nastavkom koji je postao igran i prepoznat širom sveta, sa ikoničnim novim likovima i obrtima koji se otkrivaju tokom više prolazaka kroz kampanju. Da biste dobili puno iskustvo, zaista morate završiti igru pet puta, što ne bi trebalo da bude previše naporno, zahvaljujući izvrsnom i fluidnom borbenom sistemu developera PlatinumGames.

Da li će nova igra biti direktni nastavak Nier: Automata, ili će se fokusirati na potpuno novi set likova i postavki, ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top