PC

Procureo gejmplej iz nove Tribes igre

Posted on

Gejmplej snimci nove igre iz serijala Tribes su podeljeni na internetu pred javni test igranja kasnije ove nedelje.

Najnovije izdanje u serijalu bilo je Tribes: Ascend 2012. godine, koje je razvijeno i objavljeno od strane Hi-Rez Studios.

Tribes 3: Rivals je u razvoju od strane Prophecy Games, nezavisnog studija koji je osnovan 2019. godine unutar Hi-Rez Studios.

Dva video snimka testiranja igranja Tribes 3: Rivals, snimljena od strane Blitz na zvaničnom Tribes Discord serveru, prikazuju režim igre 5v5 capture the flag na snežnim i pustinjskim mapama, plus niz oružja dostupnih za upotrebu u loadouts. Prophecy Games je podelio screenshotove iz igre na serveru (neki od njih su kompilirani na ResetEra).

Kako je Prophecy Games potekao iz Hi-Rez, mnogi developeri iz Tribes: Ascend rade na Tribes 3, rekao je menadžer zajednice studija na Discordu. “Mnogo osnovnog tima iz [Tribes: Ascend] je još uvek uključeno u razvoj ove nove Tribes igre, posebno na strani mapa i fizike”, izjavili su.

Prophecy Games planira “veće” testiranje igranja za sredu i četvrtak ove nedelje (29. i 30. novembar), a igračima će biti dozvoljeno da emituju svoje igranje. 5v5 capture the flag je trenutno jedini režim igre dostupan za testiranje igranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version