Vesti

The Game Awards će imati pojačano obezbeđenje kako bi se sprečili upadi fanova na binu

Geoff Kieghley je imao nekoliko nesrećnih susreta sa ljudima koji su upadali na scenu na njegovim nedavnim događajima. Iako su oba slučaja upada na scenu završena mirno, samo je potreban jedan loš akter da izazove pravu štetu. Srećom za The Game Awards 2023, Keighley izgleda da ozbiljnije pristupa pitanju bezbednosti kako bi zaštitio sve uključene u produkciju, kao i posetioce.

Ljudi koji upadaju na scenu odvlače pažnju od celokupnog događaja i mogu da poremete stvari, što zaista ne želite u dobro isplaniranoj uživo emisiji sa celim timom za produkciju iza sebe. Ovakvi slučajevi mogu učiniti da se svi uključeni u produkciju osećaju nesigurno. Ovo može biti posebno velika briga za događaj poput The Game Awards, gde su redovni zaposleni iz cele industrije igara pozvani da prisustvuju. Potreban je samo jedan nestabilan pojedinac sa osvetničkim namerama prema određenom studiju ili igri da prođe neopaženo i izazove veliki incident.

Kieghley je do sada bio prilično srećan, jer su oba slučaja upada na scenu bila krajnje mirna. Prvi je bio čudan pokušaj protesta gde smo čuli neko brbljanje o Klintonsima, dok je drugi jednostavno iskorišćen da se izrazi uzbuđenje za Grand Theft Auto 6, iako na najneugodniji mogući način. Moglo je biti mnogo gore i izgleda da Keighley to sada shvata.

Govoreći tokom Q&A sesije za ovogodišnji TGA, Kieghley je potvrdio da će ubuduće biti dodatne bezbednosti. Nije otkrio previše detalja, jer bi to moglo dati prednost lošim akterima kada planiraju pokušaj da se popnu na scenu.

The Game Awards će se održati 8. decembra. Pored dodatne bezbednosti, Keighley je takođe otkrio da se povlači često ismevana uvodna rečenica ‘World Premier’ za nove trejlere igara na ovogodišnjem događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top