PC

Alan Wake 2 dobija New Game+ sa Final Draft ažuriranjem

Remedy Entertainment nas je sve ponovo impresionirao sa Alan Wake II u oktobru. Igra je brzo nominovana kao jedno od najboljih izdanja godine zahvaljujući njenom inventivnom i jedinstvenom spoju akcije, horora i istraživanja. Međutim, Remedy još nije završio sa igrom. Već znamo za dva DLC-a fokusirana na priču koji dolaze, ali pre toga, Remedy će izdati New Game+ apdejt sa nekim dodacima na narativ igre.

Već smo znali da će ažuriranje New Game+ uvesti viši nivo težine za one koji traže izazov. Ažuriranje će se zvati ‘Final Draft’ i napraviće neke promene u narativu igre, uključujući nove stranice rukopisa za pronalaženje i nove video snimke na TV ekranima širom sveta, bacajući drugačije svetlo na neke od događaja koji se odvijaju.

Naravno, ulazeći u New Game+, igrači će takođe zadržati nadogradnje svog lika iz prvog prelaska, omogućavajući vam da počnete bez brige o napredovanju i nadogradnji opreme.

Nakon ovog ažuriranja, 2024. godine, videćemo dva DLC-a za Alan Wake II, jedan fokusiran na Night Springs, fiktivnu TV seriju koju je napisao Alan Wake u ovom univerzumu. Drugi DLC će odvesti igrače do The Lake House, misteriozne istraživačke ustanove, koja nije ništa manje tajanstvena od The Oldest House iz Control. Možemo očekivati da će Remedy nastaviti da razvija svoj koncept multiverzuma sa ovim ažuriranjima, zajedno sa budućim projektima, poput Control 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top