PC

CD Projekt Red značajno pojačava produkciju za The Witcher 4

Posted on

U 2022. godini, CD Projekt Red je predstavio ambicioznu liniju projekata, predvođenu novim nastavkom u The Witcher serijalu. Tim koji radi na igri ostao je mali tokom poslednjih 18 meseci, ali sada, sa završenim radom na Cyberpunk 2077, CD Projekt Red je u procesu ubrzanja produkcije na svom novom Witcher naslovu.

Još neimenovana Witcher igra, interno nazvana “Polaris”, ušla je u preprodukciju 2022. godine, sa timom za razvoj koji postavlja temelje i prilagođava se novom setu alata Unreal Engine 5. Sada, sa završetkom rada na Cyberpunk 2077, CD Projekt Red je izvestio investitore da premešta svoje timove, sa većinom preostalih developera Cyberpunk koji sada prelaze na druge projekte, značajno povećavajući tim Polaris.

U ovoj fazi, Polaris je glavni projekat za CDPR, sa većinom developera koji sada rade na njemu.

Vredi malo usporiti pre nego što se fanovi previše uzbuđuju. Iako tim koji radi na projektu raste, to ne znači da će biti završen i spreman u narednih nekoliko godina. CD Projekt Red će biti svestan prethodne kritike koju je primio zbog razvoja i žurbe sa lansiranjem Cyberpunk 2077 i obećao je da će okončati svoju internu ‘crunch’ kulturu, proces u kojem su developeri nepravedno preopterećeni u pokušaju da se projekat brže završi.

Ovog puta, verovatno ćemo videti da CD Projekt Red polako napreduje sa svojom sledećom Witcher igrom, uzimajući potrebno vreme da temeljnije testira i eliminiše greške pre izlaska. Još uvek nema projekcije datuma izlaska igre, ali mogli bismo čekati još četiri ili pet godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version