PC

Curenje informacija otkriva da Skull & Bones konačno izlazi u februaru

Posted on

Prema novom curenju informacija, Ubisoftova piratska igra Skull and Bones će konačno biti lansirana 16. februara 2024. godine. Skull and Bones je prvi put najavljen na E3 2017, sa nadom da će je izdati sledeće godine. Očigledno, Skull and Bones nije uspela da ispuni svoj početni datum izlaska. Brzo pređimo na 2023. godinu, i dugo očekivana piratska igra još uvek nije lansirana.

Iako Skull and Bones još uvek nema zvanični datum izlaska, ranije je nagovešteno da će igra biti izdata u prvom kvartalu 2024. godine. Pored toga, Ubisoft je takođe dao pojedincima priliku da testiraju Skull and Bones pre lansiranja, nadajući se da će koristiti njihove povratne informacije kako bi poboljšali iskustvo u iščekivanju punog izdanja. Sada se čini da je puno izdanje Skull and Bones konačno skoro tu, jer je procureli datum izlaska tu iza ugla.

Prema Insider Gaming, datum izlaska Skull and Bones je 16. februar 2024. godine. Pored standardne verzije igre, izgleda da će postojati skuplje izdanje koje dolazi sa tri dana ranog pristupa, omogućavajući fanovima da se uključe u Ubisoftovu piratsku igru već 13. februara 2024. godine. Treba naglasiti da Ubisoft sam nije najavio datum izlaska Skull and Bones, iako je Insider Gaming dokazani izvor i stoga je verovatno da fanovi mogu sigurno zaokružiti 16. februar na svojim kalendarima.

Što se tiče trenutka kada će Ubisoft zvanično objaviti datum izlaska Skull and Bones, izveštaj Insider Gaminga kaže da će se to dogoditi u narednih nekoliko nedelja. Izveštaj ukazuje na The Game Awards 2023. 7. decembra kao potencijalnu priliku za Ubisoft da najavi datum izlaska Skull and Bones, ali se ne usuđuje da definitivno kaže da će se na The Game Awards dogoditi najava.

Naravno, fanovi ne bi mogli biti krivi ako su skeptični prema ovom procurelom datumu izlaska Skull and Bones. Čak i ako je datum izlaska stvaran i Ubisoft uskoro napravi najavu kako je predviđeno, sasvim je moguće da bi igra mogla biti ponovo odložena. Skull and Bones je već šest puta odložen, i stoga bi bilo gotovo iznenađujuće da igra nije ponovo odložena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version