PC

Suicide Squad alfa verzija dobija prilično pozitivne reakcije

Posted on

Znali smo o ambicijama studija Rocksteady za Suicide Squad mnogo pre početne prezentacije gameplaya igre, ali je opšti sentiment prema igri zbog live service elemenata je samo pogoršan nakon detaljnog prikaza gameplaya. Međutim, nakon godinu dana kašnjenja, konačno počinjemo da čujemo neke pozitivne stvari o igri.

Miller, leaker informacija koji je ranije bio odgovoran za datamining svega vezanog za Marvel’s Avengers, koji je od tada ugasio svoje servere, sakupljao je utiske onih koji igraju alfa verziju Suicide Squad pod NDA. Iznenađujuće, zvuči kao da je igra zaista prešla dug put od svoje početne prezentacije.

Posebno se ovde ističu borbeni sistemi igre, sa onima koji su igrali alfa verziju koji tvrde da je mehanika pucanja dobra i ‘crunchy’, i zvuči kao da su čak pozajmili brž QTE reload iz Gears of War. Kao jedan od najboljih third-person šutera ikada stvorenih, svaka poređenja sa Gears of War mogu se posmatrati samo kao dobra stvar, čak i ako se strogo odnosi na mehaniku pucanja.

Takođe su prisutne i melee kombinacije, pa bi oni koji preferiraju da se približe akciji trebali biti zadovoljni. Jedan posebno blistav komentar tvrdi da “su naučili prave lekcije iz Avengers”, iako ne možemo biti 100% sigurni u to dok igra ne izađe i svi njeni planovi za monetizaciju ne budu javno objavljeni.

Trenutno, Rocksteady drži zatvorene alfa testove za Suicide Squad: Kill the Justice League, sa planovima da zvanično objavi igru u februaru 2024. godine. S tim u vidu, možemo očekivati da ćemo čuti mnogo više o igri do tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version