PC

U decembru ćemo imati samo jedan talas Game Pass igara

Iako Microsoft obično ima dva talasa naslova koji svakog meseca dolaze na Game Pass, decembar se malo drugačije odrađuje. Zbog praznika, ovog meseca dobijamo jedan veliki talas igara, sve najavljene odjednom.

Nakon curenja informacija jutros, Microsoft je sada potvrdio decembarsko ažuriranje Game Pass biblioteke, dodajući da neće biti još jednog talasa igara do početka januara. Današnje ažuriranje dolazi sa dva iznenađujuća shadow-dropa u obliku Remnant: From the Ashes i njegovog nastavka, Remnant 2, koji su dostupni na Game Pass-u za sve platforme od danas.

Ostatak naslova koji se pridružuju Game Pass ovog meseca, uključujući platforme i datume, može se naći ispod:

  • SteamWorld Build (Cloud, Console i PC) – 1. decembar
  • Clone Drone in the Danger Zone (Cloud, Console i PC) – 5. decembar
  • Rise of the Tomb Raider (Cloud, Console i PC) – 5. decembar
  • While the Iron’s Hot (Cloud, Console i PC) – 5. decembar
  • World War Z: Aftermath (Cloud, Console i PC) – 5. decembar
  • Goat Simulator 3 (Cloud, Console i PC) – 7. decembar
  • Against the Storm (PC) – 8th. decembar
  • Tin Hearts (Cloud, Console i PC) – 12. decembar
  • Far Cry 6 (Cloud, Console i PC) – 14. decembar

Iako je raniji izveštaj o curenju tvrdio da će se čak devet igara pridružiti Game Pass u drugoj polovini meseca, to nije slučaj. Sledeći talas Game Pass naslova dobićemo početkom januara.

Oni koji su pretplaćeni na Game Pass Core, osnovnu verziju Game Pass dostupnu samo na konzolama koja zamenjuje Xbox Live Gold, dobiće još dve igre 6. decembra – Chivalry 2 i Totally Reliable Delivery Service.

15. decembra, četiri igre će napustiti Game Pass, uključujući Chained Echoes, Opus Magnum, Potion Craft: Alchemist Simulator i Rubber Bandits.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top