Filmovi-Serije

Fallout TV serija ima fantastičan trejler koji nas uvodi u priču

Posted on

Upravo je objavljen potpuno novi trejler za TV seriju Fallout, koji prikazuje priču koju ćemo istraživati kada serija ekskluzivno bude dostupna na Prime Video 12. aprila 2024. godine.

U njemu smo upoznati sa Lucy, našom Vault Dweller pretvorenom u nesrećnu protagonistkinju preživljavanja, i saznajemo malo o njenom putovanju na površinu – i u pustoš iza nje.

Kao čvrst, vatreni fan Fallouta, reći ću da su moja očekivanja za TV seriju astronomska, ali do sada, trejleri i procureli materijali otkrivaju seriju koja se oblikuje da bude nešto posebno.

U ovom potpuno novom trejleru za priču, pogledamo neke od autentičnih predstava franšize, koja traje više od dvadeset godina.

Na primer, postoje snimci nekih od mutiranih stvorenja koja se pojavljuju u seriji, kao što su Radroaches, Yao Guai i Ghouls.

Ima dosta aluzija na Brotherhood of Steel, a Vault-Tec naravno sedi u prvom planu prikaza.

Od oružja do tema, svaka kutija izgleda da se štiklira za fanove Fallouta.

Veliki glumački ansambl i producentski tim gura ovaj projekat napred, a stvoren je ruku pod ruku sa Bethesda timom, najviše sa Todd Howardom.

Već je potvrđeno da je kanon. Štaviše, za fanove koji su više zainteresovani za lore, sada znamo da ćemo dobiti prequel materijal, videćemo šta se dogodilo uoči pada bombi na tu sudbonosnu 2077. godinu.

  1. april 2024 – upišite u svoj kalendar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version