PC

Procureo gejmplej za ArcRaiders

Posted on

Na Redditu, pojavila se još jedna datoteka koja sadrži nekoliko minuta procurelog gejmpleja iz ARC Raiders (sada u zatvorenom testiranju), igre za izvlačenje u razvoju od Embark Studios, tvoraca The Finals.

Postavio ga je jedan ‘Fart Raider’, koji je pokušao da sakrije tragove svog identiteta zamagljivanjem identifikatora koji bi omogućili Embarku da tačno zna ko su oni i možda pokušava da ih kazni za kršenje NDA koju su sigurno potpisali pre testa.

U kratkom videu koji je još uvek online u vreme pisanja, vidimo igrača – Fart Raider – kako pljačka benzinsku stanicu, kreće preko otvorenog niskog rastinja, istražuje malo, a zatim se igra sa svojim inventarom.

Nije mnogo, što se tiče curenja, ali svaki novi isečak izgleda da otkriva konstantno poboljšavanje platforme.

ARC Raiders izgleda vrlo lepo u UE5, i sve od okruženja do osvetljenja je čisto, čak i za igru koja je nesavršena kao ova.

U ranijim curenjima, videli smo borbu, i to takođe izgleda prilično zadovoljavajuće.

Ako postoji jedan problem, to je da svaka igra koja se pojavila u domenu extraction shootera – osim Escape From Tarkov, igre koja je predvodnik – na kraju je podlegla imploziji ne dugo nakon lansiranja, ili nije uspela da stekne mnogo trakcije.

Nema ‘čvrstih’ konkurenata Tarkovu, koji drži monopol, ali možda ARC Raiders može da izazove taj paradoks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version