PC

The Witcher 4 će izgleda nastaviti Geraltovu sagu

Posted on

U nedavnom intervjuu, direktor igre The Witcher 4, Sebastian Kalemb, dao je nagoveštaj koji sugeriše da će Geralt iz Rivije ponovo biti deo serijala, ali da li će on biti glavni lik u igri još uvek nije poznato.

Takođe je objašnjeno da se ambiciozna igra dizajnira na način koji dočekuje nove igrače u serijalu, ali i zadovoljava veterane fanove franšize.

‘Polaris’, kako se igra interno zove u CD Projekt Red, postavlja se kao monumentalna igra koja ide dalje od bilo koje druge Witcher igre koja je prethodila. Navodno na njoj radi više od polovine developera kompanije, i oblikuje se da bude nešto posebno.

The Witcher 4 neće izaći još nekoliko godina, i proći će dugo vremena od prethodne, tako da ne možemo samo ciljati publiku koja već voli sagu.

Moramo takođe izgraditi novu zajednicu. U tom smislu, verujem da mogu reći da će to biti odlična tačka ulaska za mnoge igrače, ne zaboravljajući dugogodišnje fanove koji i dalje žele da prate Geraltove avanture.

Ne očekuje se da će to biti reboot franšize koja je dostigla vrhunac sa The Witcher 3 iz 2015. godine, ali će i dalje moći da posluži kao tačka uvođenja za potencijalne fanove.

Još uvek nije poznato kako se Geralt uklapa u The Witcher 4 – ne znamo čak ni ko će biti glas lika (ali se nadamo da će to biti Doug Cockle).

Vreme je da se udobno smestite – The Witcher 4 (Polaris) se ne očekuje nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version