PC

GTA VI tizer je najlajkovaniji gejming tweet u istoriji platforme

Nakon curenja, glasina i izjave samog studija, Rockstar Games je potvrdio da će Grand Theft Auto IV dobiti svoj prvi zvanični trejler ovog decembra. Kako je i očekivano, najavni teaser za ovaj predstojeći trejler privukao je ogromno interesovanje i uzbuđenje, postavši najlajkovaniji gaming tweet svih vremena.

U novembru, predsednik Rockstar Games Sam Houser objavio je izjavu na Twitteru najavljujući predstojeći GTA VI trejler, rekavši “Veoma smo uzbuđeni što vam možemo reći da ćemo početkom decembra objaviti prvi trejler za sledeći Grand Theft Auto. Radujemo se mnogim godinama deljenja ovih iskustava sa svima vama.”

Samo pominjanje GTA VI u zvaničnom kapacitetu poslalo je šok talase na internetu, sa tvitom koji je postao najlajkovaniji gaming-related Twitter post svih vremena, sakupivši preko 1,6 miliona lajkova.

Od tada, studio je objavio još jedan teaser za GTA VI, sa tačnim datumom i vremenom za najavni trejler (utorak, 5. decembar u 9AM ET). Ovo je sada postao najlajkovaniji gaming tweet svih vremena, sa preko 1,9 miliona lajkova u vreme pisanja.

Pored toga, ista najava je podeljena na različitim platformama, sa Instagram fotografijom koja je dobila više od 5,6 miliona lajkova i Facebook postom koji je do sada sakupio preko pola miliona reakcija.

Od svog izlaska pre deceniju, GTA V je postao druga najprodavanija igra svih vremena sa preko 190 miliona prodatih kopija. Stoga nije iznenađujuće videti koliko je široko interesovanje za dugo očekivani GTA VI. Biće zanimljivo videti koliko pregleda će trejler imati u prvih 24 sata nakon premijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top