PC

Još par nedelja! Rockstar zvanično najavio GTA 6 trejler za početak decembra

Nastavljajući se na curenje informacija od sinoć, Rockstar je sada potvrdio svoje planove za otkrivanje Grand Theft Auto 6. Verodostojan izvor je ove nedelje sugerisao da će prvi GTA 6 trejler stići ovog meseca, možda čak i već ove nedelje. To nije bilo potpuno tačno, jer će trejler za otkrivanje biti objavljen početkom decembra.

Kao deo proslave 25. godišnjice Rockstara, kompanija će objaviti prvi trejler za sledeću Grand Theft Auto igru. S obzirom na vreme, moguće je da će trejler debitovati tokom The Game Awards, koji se održava 7. decembra. Međutim, Rockstar obično voli da radi stvari samostalno, tako da ne bismo bili iznenađeni da vidimo da trejler pada odvojeno od događaja.

Znali smo za Grand Theft Auto 6 već neko vreme, sa Rockstarom koji potvrđuje da je igra u razvoju. Prošlog septembra, neko je doveo do curenja sati snimaka gejmpleja, dajući fanovima mali uvid u rani build igre.

Igra će biti smeštena u preuređenoj, fiktivnoj verziji Majamija i imaće dvoje protagonista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top