PC

I naravno, GTA 6 PC verzija ne izlazi 2025. godine

Sa objavom prvog trejlera za GTA VI, konačno smo dobili zvaničan pogled na sledeće veliko izdanje Rockstar Gamesa. Naravno, objavljivanje trejlera donosi sa sobom veliki broj novih detalja – neke dobre, neke loše. Srećom, igra izgleda da će biti ekskluzivna za trenutnu generaciju. Nažalost, igrači na PC-u možda će morati da čekaju do 2026. godine ili kasnije da bi igrali igru.

Uz dolazak prvog trejlera za GTA VI, Rockstar Games je objavio saopštenje za štampu, nudeći dodatne detalje o naslovu za 2025. godinu. Iako će proći još neko vreme pre nego što možemo da igramo igru, kada se konačno pojavi, biće ekskluzivna za trenutne konzolne platforme.

Do sada nije bilo poznato da li će GTA VI takođe biti izdat na PS4 i Xbox One, posebno jer ta generacija nikada nije videla svoj poseban GTA naslov. Srećom, izgleda da to nije slučaj, što znači da bi sledeća igra Rockstara trebalo da može u potpunosti da iskoristi konzole trenutne generacije bez ograničenja starijim hardverom.

Nažalost – kao što je to bio slučaj sa mnogim izdanjima ovog developera  – uprkos tome što izlazi 2025. godine, igrači na PC-u će morati da čekaju još duže da bi igrali igru. U najavi uopšte nije pomenut PC, iako se na osnovu istorije kompanije očekuje da će stići oko godinu dana nakon verzija za konzole. To znači da će igrači na PC-u možda morati da čekaju sve do 2026. godine da bi igrali igru – iako je to trenutno samo pretpostavka.

Jedina svetla tačka dolazi u činjenici da su PC portovi Rockstar naslova obično prilično sveobuhvatni, što znači da kada se konačno pojavi, nadamo se da će biti korak ispred čak i PS5 i Xbox Series X verzija – mada ćemo morati da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top