PC

Objavljen novi trejler za Dragon Age: Dreadwolf, puno otkrivanje najavljeno za 2024. godinu

Posted on

Predstojeći naslov studija BioWare, Dragon Age: Dreadwolf, bio je obavijeno misterijom i kontroverzom. Uprkos odlascima visokoprofilnih developera i otpuštanju nekih od najdugovečnijih članova BioWareovog osoblja, kompanija je konačno spremna da otkrije više o igri koja se s nestrpljenjem očekuje sa novim trejlerom.

Da bi proslavili “Dragon Age Day”, BioWare je objavio kratak teaser za predstojeću igru. Iako teaser od 50 sekundi možda nije vizuelno zadivljujući, pruža više sadržaja nego svi prethodni teaseri zajedno. Teaser prikazuje različite lokacije u univerzumu Dragon Age, uključujući Antivu, Rivain i Anderfels, o kojima se pričalo, ali nikada nisu posetili u prethodnim Dragon Age igrama. Pored toga, teaser sadrži voiceovere od pojedinaca koji predstavljaju mnoge grupe sa kojima će se igrači susresti u igri.

Na kraju videa, čudan voiceover nas je malo zbunio. Iako se očekuje da će igra biti centrirana oko pobede titularnog “Dreadwolfa”, poznatog kao Solas iz Dragon Age Inquisition, poslednji glas ne zvuči kao Solas. To je dovelo do spekulacija da Dragon Age: Dreadwolf može sadržati novog antagonistu o kojem još ne znamo.

Čak i sa ovim trejlerom, još uvek ne znamo mnogo o igri. Ipak, fanovi mogu da se raduju “potpunom otkrivanju” Dragon Age: Dreadwolf leta 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version