Filmovi-Serije

Nintendo radi na live-action Zelda filmu!

Godinama slušamo glasine da Nintendo planira holivudsku adaptaciju franšize Legend of Zelda. Sada, iznenada, Nintendo je potvrdio upravo to, sa planovima za live-action film.

Za razliku od filma Super Mario Bros, koji je bio animirani film, Nintendov Zelda film će biti “živi” film. Može biti teško prevesti Zeldu u stvarni svet, ali s obzirom na to da film producira Shigeru Miyamoto, zajedno sa bivšim glavnim kreativnim direktorom Marvela, Avi Aradom, trebali bismo videti mnogo pažnje posvećene produkciji i prezentaciji.

Nintendo i Arad Productions će producirati film, dok će režiser iza Maze Runner, Wes Ball, režirati film. Nintendo kaže da je “teško uključen” u produkciju, sa filmom koji ulazi u razvoj ove godine. Trenutno nema reči o glumačkoj postavi ili datumu izlaska, tako da će proći neko vreme pre nego što na ekranu vidimo film o Zeldi.

Nintendo je ove godine pronašao uspeh u filmskoj industriji sa filmom Super Mario Bros. Movie, koji je ostvario preko 1,3 milijarde dolara na globalnoj blagajni. Franšiza Legend of Zelda je tokom svog postojanja isporučila preko 130 miliona jedinica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top