PC

Nova video igra Hidea Kojime – OD – prikazana izuzetno jezivim trejlerom

Hideo Kojima, dugogodišnji prijatelje Džefa Kejlija i The Game Awards ceremonije, došao je kao gost na ovogodišnji događaj kako bi predstavio svoj najnoviji projekat, igru zvanu OD, ili od ranije poznatu kao OverDose.

Igra je predstavljena trejlerom, koji je moramo priznati uznemirujući, što znači da nas očekuje psihološko horor iskustvo, kao i prilika za dosta vrištanja. Najveće iznenađenje večeri je verovatno upravo veliki detalj za ovu igru, pošto je na scenu uleteo i Džordan Pil, poznati režiser horor filmova, koji će takođe raditi na OD.

Takođe, na igri radi i srpski studio 3Lateral sa svojom MetaHuman podružnicom, što je i logično obzirom na to da Kojima često dolazi u Srbiju.

OD se razvija u saradnji sa Xbox brendom, tako da to znači da to neće biti Playstation ekskluziva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top